Βούλιαξε η Ελασσόνα τη Λευκή Νύχτα

Βούλιαξε η Ελασσόνα τη Λευκή Νύχτα

Βούλιαξε η Ελασσόνα στη Λευκή καλοκαιρική νύχτα του Εμπορικού Συλλόγου, που στηρίχθηκε και από τον Δήμο Ελασσόνας και το Επιμελητήριο Λάρισας, αφού η πόλη κατακλύστηκε από πλήθος κόσμου, πελατών και επισκεπτών, από την επαρχία και όχι μόνο, σε μια εξαιρετική διοργάνωση, που δεν είχε ξαναπραγματοποιηθεί με τέτοιο τρόπο, όπως σχολίαζαν οι πολίτες τα τελευταία χρόνια.

Ανά 100 μέτρα μέσα στον Εμπορικό Πεζόδρομο της Βενιζέλου υπήρχαν μικρές μουσικές μπάντες, με διαφορετικά ηχοχρώματα, ενώ τα καταστήματα με πολύ χαμηλές τιμές παρέμειναν ανοιχτά μέχρι τις πρώτες πρωινές ωρες, με τον κόσμο να επιλέγει σωρηδόν να αγοράσει και να στηρίξει την τοπική οικονομία.

Τα καταστήματα υγιεινής, τα καφέ-μπαρ, οι ταβέρνες με djs, ζωντανές μουσικές, με εκθέσεις από γευσιγνωσίες και πολύ διάθεση δέχτηκαν τους πελάτες τους ενώ τα φωτορυθμικά που στήθηκαν από τους περισσότερους έδειχναν μια γιορτινή ατμόσφαιρα, που σχολιάστηκε θετικότατα.

Το κέντρο της πόλης και η κεντρική πλατεία ήταν γεμάτη από μικρά παιδιά, που μπορούσαν να απολαύσουν από τις μουσικοχορευτικές επιδείξεις, τα happenings, τους κλόουν, τους φωτεινούς ξυλοπόδαρους, τα face painting και τις σαπουνόφουσκες!

Το κάλεσμα του Εμπορικού βρήκε τεράστια ανταπόκριση, με αποτέλεσμα οι πολίτες να ζητούν να γίνει θεσμός, τέτοιες περιόδους, ένα τέτοιο γεγονός, που αποτελεί στήριξη για την τοπική οικονομία μα και μια αλλαγή ψυχολογίας στο κοινό της Ελασσόνας και των περιχώρων της.

Post Comment