Βρείτε εδώ την επιχείρηση που αναζητάτε

Report Abuse

platanos2

Agapi’s land

Η Agapi’s Land είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που από το 2016 επιλέξαμε να δραστηριοποιηθούμε στην καλλιέργεια και παραγωγή καρπών ΑΡΩΝΙΑΣ, με όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές και πιστοποιήσεις της βιολογικής γεωργίας, σε ιδιόκτητες εκτάσεις στο ορεινό χωριό Άκρη Ελασσόνας, σε υψόμετρο περίπου 1100 μέτρων.

Η αγάπη μας για την φύση και η αναζήτηση σε συνδυασμό με την υψηλή διατροφική αξία του καρπού της Αρώνιας καθώς και η θέληση μας να προσφέρουμε και να παρέχουμε στον κόσμο και ιδιαίτερα στα παιδιά μας μια πιο ποιοτική και υγιεινή διατροφή και ένα φρούτο πολύ θρεπτικό όπως είναι η Αρώνια, καθόρισε αυτή την επιλογή μας σε μεγάλο βαθμό.

Έχοντας ως στόχο να εντάξουμε όλα τα πολύτιμα οφέλη του καρπού της Αρώνιας στην καθημερινότητα μας, αλλά και στην καθημερινότητα κυρίως του καταναλωτή, αρχίσαμε από το 2020 να διαθέτουμε τόσο στην Ελληνική όσο και στην διεθνή αγορά μεταποιημένα προϊόντα Αρώνιας πραγματοποιώντας έτσι την αρχική μας προσπάθεια και το αρχικό μας όνειρο, χαρίζοντας στη διατροφή των καταναλωτών μας μια «γεύση» υγείας από καρπό Αρώνιας.

Κύρια φιλοδοξία μας εξακολουθεί να είναι η παραγωγή και η διάθεση συμβατικών και βιολογικών προϊόντων Αρώνιας υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας τόσο στην Ελληνική αγορά όσο και σε αγορές του εξωτερικού, γι’αυτό και ο καρπός της Αρώνιας καλλιεργείται με τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και προδιαγραφές που προβλέπει ο κανονισμός της βιολογικής γεωργίας. Η μεταποίηση των προϊόντων μας γίνεται σε εργαστήρια που διαθέτουν πιστοποιημένα συστήματα διαχείρισης ISO και ακολουθούν όλα τα επιστημονικά πρωτόκολλα που προτείνονται τόσο για την εγχώρια όσο και για τη διεθνή αγορά.

Οι συσκευασίες των προϊόντων Αρώνιας είναι φιλικές προς το περιβάλλον και ανακυκλώσιμες καθώς πρόκειται για υλικά όπως το γυαλί και το χαρτί προστατεύοντας έτσι το περιβάλλον και ταυτόχρονα παρέχοντας στν καταναλωτή ποιοτικά προϊόντα Αρώνιας.

Και όλα αυτά από τη Γη της Αγάπης με αγάπη.

Επικοινωνία

Τηλέφωνο1
Ιστότοπος
Ταχυδρομικός κώδικας
40200
Κοινωνικά δίκτυα

Ωράριο λειτουργίας

Τοποθεσία

Agapi’s land 0 κριτικές

Γράψτε την κριτική σας

Δεν υπάρχουν κριτικές

Γράψτε την κριτική σας

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν θα κοινοποιηθεί. Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά.

Συντάκτης

ΤΠΕ Δήμου Ελασσόνας

Μέλος πριν από 2 έτη
Προφίλ